Reactie Ryan pakt tweede beker in twee maanden: "Club Brugge heeft geschiedenis geschreven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Ryan pakt tweede beker in twee maanden: "Club Brugge heeft geschiedenis geschreven"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mathew Ryan speelde vanavond wederom een enorm belangrijke rol in de bekerwinst van Club Brugge. De Australische doelman pakte uit met twee schitterende reddingen, maar blijft met de voetjes stevig op de grond. "Iedereen heeft vanavond zijn werk gedaan."

Cédric De Volder in Brussel

Nogmaals: wat een reddingen van Mathew Ryan. In eerste instantie tikt hij een kopslag van Aleksandar Mitrovic onder de dwarsligger weg, om enkele minuten later de schicht van Leander Dendoncker onschadelijk te maken. 

"Maar iedereen heeft vanavond zijn rol gespeeld en iedereen heeft zijn werk gedaan", blijft de Australische international met de voetjes op de grond. Ik ben vooral teleurgesteld dat ik in de slotfase niet één extra redding uit mijn mouw kon schudden." (lacht)

Ryan is het stilaan gewoon om prijzen te winnen. Een tweetal maanden geleden won hij nog de Asia Cup. "Het is opnieuw een droom die werkelijkheid is geworden. Aan het einde van je carrière kijk je toch op zo'n zaken terug, hé. We hebben geschiedenis geschreven."

Ik had helemaal geen schrik voor de verlengingen. Het stond in de sterren geschreven

"Een pak jongens hadden schrik voor de verlengingen", besluit de doelman. "Maar ik helemaal niet. Ik won al twee van de drie finales die ik speelde na een doelpunt in de extra tijd. Een keertje verloor ik: net tijdens de verlengingen. Het stond eigenlijk in de sterren geschreven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties