Wij snoven de sfeer op in de fandorpen: "Vanden Borre gaat niet weten wat hem overkomt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Wij snoven de sfeer op in de fandorpen: "Vanden Borre gaat niet weten wat hem overkomt"
Foto: © SC

Nog een dik uurtje en het feest op de Heizel kan beginnen. Club Brugge en RSC Anderlecht strijden dan om de Beker van België. Wij gingen alvast de sfeer opsnuiven in de supportersdorpen.

Cédric De Volder, Robby Morren en Johan Walckiers in Brussel

Het moet gezegd: het feestje in het paars-witte en blauw-zwarte fandorp was schitterend. Vlaggen, rookbommetjes en schaarsgeklede danseressen sierden het decor. Al komen de fans natuurlijk voor een gouden plak.

"Dit is een echte droomfinale", klinkt het bij de 45-jarige Serge uit Brasschaat. "Ik heb geen abonnement in het Astridpark, maar ga wel minstens naar dertig wedstrijden kijken. Mijn voorspelling? Aleksandar Mitrovic scoort het enige doelpunt."

En ook Kurt (44) uit Overmere is overtuigd van de paars-witte winstkansen. "We gaan vanavond nog een hevig feestje bouwen in Brussel. (lacht) Waarom Anderlecht zal winnen? Wij hebben meer klasse dan Club."

Aan de andere kant van het Atomium natuurlijk het omgekeerde verhaal. De 29-jarige Brusselaar is geboren en getogen in Brussel, maar draagt toch vol trots de blauw-zwarte kleuren. 

"Is dat zo speciaal? (lacht) Er zijn die Brusselse bussen die Club komen aanmoedigen. Ik verwacht overigens een doelpunt van Tom De Sutter tegen zijn voormalige werkgever. Het is een droomfinale, hé."

Marc (38) verwacht dan weer een pak van José Izquierdo. "Anthony Vanden Borre gaat niet weten wat hem overkomt. Schrijft dat zo maar op! Mijn 11-jarig zoontje had ik ook graag meegenomen, maar ik vond dat geen goed idee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties