Transfersoap in Engeland: Chelsea doet monsterbod op Engels toptalent

Nick Goetstouwers
| 1 reacties
Transfersoap in Engeland: Chelsea doet monsterbod op Engels toptalent
Foto: © SC

Waar ligt de toekomst van Raheem Sterling? Dat is een vraag die heel voetbalminnend Engeland bezighoudt. Verlengt de speler zijn contract bij Liverpool of is hij toch geneigd een overstap te maken naar een andere club. Chelsea volgt de situatie van de speler alvast op de voet

De Engelse krant The Sun maakte van de toekomst van Raheem Sterling één van de hoofdverhalen uit de sportkatern van vandaag. Chelsea wil naar verluidt een bod op de aanvaller van Liverpool doen van bijna 70 miljoen euro.

Brendan Rodgers, coach van Liverpool, liet gisteren nog weten dat Sterling Anfield niet zal verlaten. Momenteel wil Sterling zijn contract bij The Reds echter niet verlengen.

Dat zorgde voor een hele hoop vurige reacties bij de supporters van Liverpool. Zij willen liever geld over de toonbank zien rollen als een speler niet meer gemotiveerd is om voor hun club uit te komen.

Volgens Rodgers is heel de situatie gebaseerd op een misvatting. Sterling heeft immers nog een contract van 2,5 jaar in Liverpool. Naast Chelsea, zijn ook Manchester City en Arsenal volgens The Sun erg geïnteresseerd in de diensten van het jonge Engelse talent. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties