Hoefkens met dubbel gevoel naar huis: "We verdienen eigenlijk altijd een puntje"
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 1 reacties
Hoefkens met dubbel gevoel naar huis: "We verdienen eigenlijk altijd een puntje"
Foto: © Photonews

KV Oostende ging vanavond met de billen bloot tegen Sporting Lokeren. Carl Hoefkens kon de nederlaag wel kaderen, maar had toch op een puntje gehoopt. "Ik denk dat iedereen met een positief gevoel naar huis kan."

Cédric De Volder in Oostende

Maar dan zal die tevredenheid toch niet op basis van de eerste helft zijn. KV Oostende was werkelijk nergens voor de rust. "We hebben vanavond inderdaad twee gezichten getoond", aldus Carl Hoefkens. "Ik denk dat we voor de rust zelfs te veel probeerden te voetballen."

Na de pauze viel die 0-2 van Hans Vanaken op het slechtst mogelijke moment. Is dat dan concentratieverlies? "Het was vooral gigantisch jammer. Ik wil geen verwijten maken (Sébastien Locigno liet zijn man lopen, nvdr.) na zo'n goede tweede helft."

Een puntje had ons meteen op de goede trein gezet

"Ik vind dan ook dat we minstens een punt verdienen", gaat Hoefkens verder. "Vergeet niet dat Lokeren een ploeg is die normaal gezien altijd in play-off 1 moet spelen, hé. Een puntje had ons dan ook meteen op de goede trein gezet."

The Kustboys begonnen dan wel slecht aan de nacompetitie, maar de ambities zijn niet veranderd. "We willen gewoon elke wedstrijd winnen. En misschien laten de andere ploegen dan ergens punten liggen. Ik denk dat iedereen na vanavond met een positief gevoel naar huis kan."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties