Reactie Maes begint uitstekend aan PO2: "In Oostende heb je nooit gedaan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Maes begint uitstekend aan PO2: "In Oostende heb je nooit gedaan"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes mag tevreden zijn. Sporting Lokeren won vanavond bij KV Oostende en begint zo uitstekend aan de nacompetitie. "Ik ben vooral blij dat ik motivatie heb gezien om er nog iets van te maken."

Cédric De Volder in Oostende

"Ik heb vanaf minuut één motivatie en inzet gezien", valt een tevreden Peter Maes met de deur in huis. "Onze eerste helft was dan ook heel goed. Al moeten we de klus eigenlijk dan al geklaard hebben."

Bij de 0-2 van Hans Vanaken leek de strijd gestreden, maar Denis Odoi liet zich ringeloren. "Op Oostende heb je nooit gedaan, hé. We hebben hier al een pak veldslagen uitgevochten."

De vervanging van Odoi? Die individuele fout heeft de doorslag gegeven

De voormalige verdediger van RSC Anderlecht en STVV werd meteen na dat tegendoelpunt vervangen door Maes. "Na zijn gele kaart speelde ik al eventjes met het idee. Die individuele fout heeft de doorslag gegeven. Al speelt Denis verder natuurlijk een fantastisch seizoen."

"Ik ben tevreden met deze overwinning", besluit de oefenmeester. "Maar ik zie toch nog een werkpuntje. Lokeren moet veel te hard werken om een voorsprong vast te houden. Dat tegendoelpunt van Oostende mag eigenlijk nooit meer vallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties