Capon met voorspelling: "We zullen niet veel goede matchen zien in play-off 1"

Capon met voorspelling: "We zullen niet veel goede matchen zien in play-off 1"
Foto: © photonews

Brecht Capon heeft het na het eerste speelweekend in play-off 1 al begrepen: "Veel goed voetbal zullen we niet zien. Spannend? Dat zal het zeker wel zijn, maar geen mooi voetbal ..."

Aernout Van Lindt in Kortrijk

Het toont het dubbele aan van de hele opzet van de competitie: "Spanning, dat wel. Dat gaan we zeker krijgen. Maar topvoetbal? Ik denk niet dat we daar veel van te zien zullen krijgen", aldus Capon.

"Het is vreemd: tijdens de reguliere competitie wordt er gezegd dat de topploegen nog niet top zijn, omdat ze wachten op play-off 1. En eens het dan zover is, dan zijn de belangen te groot voor topvoetbal."

Ik zie Club Brugge kampioen spelen

Dat was ook al zichtbaar tijdens de paasmaandagmatch tussen Club en Standard: "Ja, er was al stress in Brugge, dat voelde en hoorde je. En het zal alleen maar erger worden", weet Capon.

En toch: "Voor mij is Club Brugge de favoriet voor de titel. Ik zie ze kampioen spelen. Of ze het beste voetbal zullen spelen? Dat weet ik niet, maar ze zullen het meeste punten hebben. Ze hebben de eerste drie belangrijke punten gepakt, dat geeft rust."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties