Reactie Brepoels boos: "Er zijn er hier verschillende die niet weten dat ze prof zijn ..."

Brepoels boos: "Er zijn er hier verschillende die niet weten dat ze prof zijn ..."
Foto: © photonews

Voor de tweede week op rij moest Guido Brepoels vanop de bank vooral tandenknarsen over alweer een absolute non-prestatie. Na de match was hij scherp voor zijn eigen spelers, die het toch stilaan moeten gaan beseffen volgens de coach dat ze voor hun eigen toekomst spelen.

Aernout Van Lindt in Beveren

We gaan geen namen noemen en dat wil Brepoels zelf ook niet doen: "Maar zij die goed waren, zullen het wel weten. En de anderen ... ik hoop dat ze minstens beseffen dat ze niet goed waren, anders hebben we echt een probleem."

Veel voetballers zag Brepoels in eigen rangen niet op het veld staan: "Er waren er vier die hun best hebben gedaan. De rest ... ik denk dat die niet weten dat ze professionals zijn", aldus de coach van Waasland-Beveren.

Er zullen er veel in de spiegel moeten kijken

Een coach die zijn contract niet verlengd ziet op de Freethiel: "Maar ze moeten niet voor mij spelen. Er wordt veel gezegd over de jongeren, maar zij kunnen maar draaien als de ploeg draait."

"En er zijn hier spelers met veel ervaring, die nog moeten spelen voor een transfer of een ploeg voor volgend seizoen zoeken. En als ik dan zie wat die vandaag brengen ... Er zullen er veel in de spiegel moeten kijken na vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties