Reactie Capon had veel meer verwacht van Club Brugge: "Ze hadden simpelweg geen plan B"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 35 reacties
Capon had veel meer verwacht van Club Brugge: "Ze hadden simpelweg geen plan B"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk stuurde Club Brugge wederom met een nederlaag uit het Guldensporenstadion. De eindstand stond al na amper een kwartje wedstrijd op het scorebord. "Ik vond het vooral opvallend dat Club ons op geen enkel moment onder druk kon zetten", aldus Brecht Capon.

Cédric De Volder in Kortrijk

Brecht Capon was overigens de auteur van het tweede doelpunt. De flankdweil-van-dienst rolde half Club Brugge op en knalde het leer vervolgens voorbij een verbouwereerde Mathew Ryan tegen de touwen. 

"Ik kwam in die positie omdat ik hoger speelde dan normaal", legt de voormalige speler van... blauw-zwart uit. "Al moet ik toch toegeven dat ik nog liefst gewoon als rechtsachter speel."

De groep droomt van de vierde stek, maar ik bekijk het liever wedstrijd per wedstrijd

De Kerels grepen Club vanaf de eerste minuut bij de keel. "Het is eigenlijk ons spel om vanaf de eerste minuut op zoek te gaan naar een doelpunt. Al benadrukte de coach wel om het op een voetballende manier te doen." (lacht)

"Ik vond het vooral opvallend dat Club ons op geen enkel moment onder druk kon zetten", besluit Capon. "Ik had na die 1-0 toch druk verwacht, maar blijkbaar had Brugge geen plan B. En nu? De groep droomt van de vierde stek, maar ik bekijk het liever wedstrijd per wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties