Van Holsbeeck countert: "Suarez komt volgende week gewoon terug"

Van Holsbeeck countert: "Suarez komt volgende week gewoon terug"
Foto: © Photonews

Matias Suarez revalideert momenteel in Barcelona. Het blijft ondertussen afwachten of de voormalige Gouden Schoen ooit nog voor RSC Anderlecht zal voetballen. "Ik wil eigenlijk het liefst even terug naar Belgrano", liet hij optekenen. "Nee, hij komt terug", countert Van Holsbeeck.

RSC Anderlecht plukte Matias Suarez in 2008 weg bij Atlético Club Belgrano. De Argentijn ontpopte zich tot één van de sterkhouders bij paars-wit, maar werd de voorbije twee seizoenen geplaagd door tal van blessures.

In een interview met Radio Continental Cordoba was de Argentijn openhartig. "Ik wil eigenlijk terug voor Belgrano voetballen, maar Anderlecht zal me niet laten gaan. Terug in de buurt van mijn familie zijn ... dat zou me deugd doen."

Gewoon terug op 23 april

Bij Anderlecht hoorden ze het donderen: "Neen, Suarez komt gewoon terug op 23 april. Zou hij zo hard aan zijn terugkeer werken in Barcelona als hij hier niet wil zijn", is Van Holsbeeck duidelijk in HLN.

"Die uitspraken van Suarez zijn volgens mij drie maanden oud. Toen zat Mati in de put, nu gaat het beter. Hij heeft een afspraak met Hasi over een terugkeer naar Anderlecht volgende week."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties