'Opgeven' staat niet in woordenboek van Genk: "Revanche nemen!"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
'Opgeven' staat niet in woordenboek van Genk: "Revanche nemen!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk kreeg vorige week een mokerslag van jewelste op het veld van KV Mechelen. De Limburgers zullen zich flink mogen herpakken, willen ze nog kans maken op een Europees ticket. "Maar het kan nog", zo zeggen Alex McLeish en Laszlo Köteles in koor.

Na de 4-0 van vorige zaterdag, is het aan Genk om de rug te rechten vrijdagavond. “Als we winnen, dan kan het zeker nog. Maar we moeten dan wel drie keer op rij winnen. En KV Mechelen zal punten moeten laten liggen. Het kan”, aldus een hoopvolle McLeish via de officiële kanalen van de club.

Ook doelman Köteles denkt er zo over. “Het enige wat we kunnen doen is revanche nemen voor die nederlaag van vorige week. We moeten dominant en sterk zijn, zoals dat Racing Genk betaamt. We moeten gewoon winnen!”

Puzzelen

McLeish zal wel, net als vorige week, opnieuw moeten puzzelen. “We moeten ons opnieuw aanpassen, want deze keer heb ik geen linksachter. Anele is geschorst en Vrijsen is nog net iets te jong. Hij heeft nog iets meer tijd nodig vooraleer hij in de ploeg kan komen. Morgen beslis ik wie er op die positie speelt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties