Tan gaat niet voor paleisrevolutie bij Kortrijk: "Spelers uitwisselen met Cardiff kan, maar niet zomaar"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Tan gaat niet voor paleisrevolutie bij Kortrijk: "Spelers uitwisselen met Cardiff kan, maar niet zomaar"
Foto: © Photonews

De steenrijke zakenman Vincent Tan gaf vandaag een persconferentie in het Guldensporenstadion. De Maleisiër, sinds kort eigenaar van KV Kortrijk, gaf meer toelichting bij de overname.

Aernout Van Lindt in Kortrijk

Voor een paleisrevolutie zal Tan alvast niet zorgen bij de Kerels. De lokale verankering en het behoud op lange termijn van een ambitieuze eersteklasser in Kortrijk zijn prioritair voor alle partijen.

Tan zal geen wijzigingen aanbrengen aan de dagelijkse werking van de club. Het huidige bestuur blijft aan en wordt aangevuld met Ken Choo en nog enkele andere mannetjes van Tan.

Spelers uitwisselen

Een samenwerking met een andere club uit het netwerk van Tan, is dan wel weer mogelijk voor Kortrijk. “Misschien gaan we spelers uitwisselen met Cardiff City, dat is mogelijk. Maar we gaan dat niet zomaar doen”, klonk het.

"Ik hoop dat we huidige kern samen kunnen houden", ging Tan verder. "Maar mochten er bepaalde spelers zijn die dromen van Engeland, dan valt er iets te regelen. Het zij met Cardiff, het zij met een andere club. Ik heb goede contacten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties