'Verrassend: Dani Alves wil volgend jaar spelen in... Italië'

Martijn Goethals
| 10 reacties
'Verrassend: Dani Alves wil volgend jaar spelen in... Italië'
Foto: © photonews

Ook het winnen van de Champions League heeft hem niet van gedachte doen veranderen. Dani Alves wilt volgend jaar niet langer in Barcelona voetballen. De 32-jarige Braziliaan ziet zijn toekomst verrassend genoeg bij AC Milan.

Dat Alves volgend jaar niet langer in de Catalaanse hoofdstad te bewonderen zou zijn, stond al langer vast. Hij voelde zich bij de contractonderhandelingen ‘onvoldoende gerespecteerd’ en liet al optekenen dat hij Barcelona al voor de helft had verlaten.

Maar dat hij Barcelona misschien voor Milan zou inruilen, is erg verrassend. Die keuze zou ook een serieuze streep kunnen betekenen door de rekening van o.a. Paris Saint-Germain en Manchester United.

"Het zou een waar genoegen zijn om bij Milan te spelen"

Zij hadden hun zinnen gezet op de rechtsback en een akkoord leek in de maak. Maar Alves lijkt eerder zin te hebben in een Italiaans avontuurtje. Dat vertelde hij in een interview met Sky Italia.

“AC Milan? Het zou een genoegen zijn om voor die club te spelen”, waren de exacte woorden van Dani Alves.

Daarmee hoopt hij eventueel in de voetsporen te kunnen treden van de legendarisch Braziliaanse rechtsachter Cafú. Ook hij sloot bij de Rossoneri zijn carrière af.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties