Reactie Zo geeft Nainggolan fout toe, Wilmots reageert ook

Zo geeft Nainggolan fout toe, Wilmots reageert ook
Foto: © photonews

Het kantelpunt in de wedstrijd was het, dat zeldzame foutje van Radja Nainggolan. Het siert de Rode Duivel dan weer wel dat hij na de match de pers wilde te woord staan. "Hier moeten ik en de ploeg uit leren", was hij duidelijk.

Aernout Van Lindt in Cardiff

"Ik wilde de bal terugspelen op Courtois", aldus Nainggolan over zijn fout die leidde tot de 1-0. "Normaal lopen spitsen terug na een corner, om niet buitenspel te staan."

Maar dat was nu niet het geval: "Ik denk dat hij even op de grond lag. Ach ja, het is een schoonheidsfoutje zeker? Ik heb op zich wel een behoorlijke match gespeeld, maar als je zo'n dure en domme fout maakt dan is het logisch dat je daar op wordt aangesproken."

Een dure fout

Toch kon de Rode Duivel zich snel herpakken: "Ik had het wel vijf minuten even lastig, maar speelde toch mijn wedstrijd. Als we gelijkspelen, dan zal er niet zoveel fuzz rond zijn."

Toch geeft de middenvelder toe: "Maar dit was een dure fout. Als het goed gaat krijg je lof, dus dan moet je ook tegen kritiek kunnen als het slechter gaat."

Op Twitter liet hij ook al uitschijnen spijt te hebben van zijn duur foutje. 

Marc Wilmots  had dan weer een belangrijke boodschap voor de pers. "Ja, he was een grote en dure fout, maar neen: ik ga hem daar niet op afrekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties