Oud-Rode Duivel maakt comeback voor 50.000 man
De Wit Bram
| 1 reacties
Oud-Rode Duivel maakt comeback voor 50.000 man
Foto: © photonews

De 37-jarige Daniel Van Buyten hing na het WK in Brazilië zijn schoenen aan de haak. De centrale verdediger kon vorige zomer nog rekenen op concrete interesse van Anderlecht, maar besloot er niet op in te gaan. Voor een wedstrijdje met oud-sterren van Bayern München tekende de Belg wel present.

En niet zomaar een wedstrijdje: maar liefst 50.128 supporters zakten af naar Old Trafford om de confrontatie tussen de legendes van Manchester United en de all-stars van Bayern München te aanschouwen.

Je kan hen ook moeilijk ongelijk geven. Met spelers zoals Jaap Stam, Paul Scholes, Dwight Yorke en Andy Cole tussen de lijnen was het puur genieten voor de fans van The Red Devils. Ook bij de Duitse topclub liep heel wat mooi volk rond met Mark van Bommel, Roy Makaay en Alexander Zickler.

Trefzekere aanvallers

Pure nostalgie, maar ook heel wat actie op het veld. In een amusante wedstrijd trok de thuisploeg uiteindelijk aan het langste eind: 4-2 was de eindstand. Vooral de aanvallers van Man Utd waren in goede doen: Louis Saha, Dwight Yorke en Andy Cole vonden elk de weg naar het doel.

Zickler en Tarnat scoorden voor Bayern, maar Jesper Blomqvist bezegelde het lot van de bezoekers. En Van Buyten, die onlangs in Humo nog aangaf niet uit te sluiten weer te gaan voetballen, die zal ongetwijfeld genoten hebben om nog eens de voetbalschoenen aangetrokken te hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties