Reactie Vanhaezebrouck na verlies tegen vierdeklasser: "Ik had liever gewoon getraind"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 36 reacties
Vanhaezebrouck na verlies tegen vierdeklasser: "Ik had liever gewoon getraind"
Foto: © Photonews

AA Gent begon het seizoen met een -kleine- valse noot. In de eerste oefenwedstrijd gingen de Buffalo's met 1-0 de boot in tegen kersverse fusieclub RFC Wetteren. Volgens Vanhaezebrouck kwam deze partij nog veel te vroeg.

Sander De Graeve in Wetteren

De Wetterse troepen van Henk Houwaart hadden immers al enkele trainingen achter de kiezen. Gent niet. "We zijn nog maar drie dagen bezig, één training en voor het overige nog de medische testen. Dit is eigenlijk een testweek", aldus Vanhaezebrouck.

"Normaal gezien begonnen we pas vrijdag (tegen De Pinte), maar we moesten deze match er nog bij nemen. Hierdoor missen we een training, ik denk dat we op dit moment meer hebben aan een training van twee uur, dan aan een wedstrijd."

Gent speelt een pak oefenwedstrijden, iets meer dan de coach gewild had. "We komen net uit die periode van de play-offs met heel wat wedstrijden. Er zijn nog twee oefenwedstrijden die niet voorzien waren, we moeten opletten dat het niet te veel wordt."

Ook Sad'eeq Yusuf zat in de wedstrijdkern, maar speelde niet. "Hij was erbij om eventuele blessures op te vangen. Hij komt normaal gezien niet bij de A-kern." Vanhaezebrouck tilde niet zwaar aan de nederlaag: "Wat ik van de match vond? Goed weer, goeie scheidsrechter, voor het overige niet belangrijk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties