Igor De Camargo blikt met gemengde gevoelens terug op Standard

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Igor De Camargo blikt met gemengde gevoelens terug op Standard
Foto: © photonews

Igor De Camargo arriveerde donderdag in Genk en sluit daarmee zijn periode bij Standard af. De aanvaller blikt met gemengde gevoelens terug.

Door Robby Morren

De voorbije 2 seizoenen in Luik waren niet helemaal zoals De Camargo het zich had voorgesteld. Hij slaagde er niet in om zich in de nationale ploeg te knokken en hij geraakte teleurgesteld in bepaalde mensen bij Standard.

“Mijn eerste seizoen bij Standard was iets minder want ik had één doel en dat was het WK halen. Dat is niet gelukt. Het familiale was ook heel belangrijk voor mij. Het voorbije seizoen heb ik wel meer gespeeld, maar het was niet het ideale seizoen.”

Ik weet wie mij respecteerde

“Iedereen weet dat ik ook graag bij Standard was. Ik weet wie mij respecteerde bij Standard, maar ik speel nu bij een nieuwe club, dit is een nieuwe stap in mijn carrière en ik moet naar mijn toekomst kijken en die is in Genk. Het verleden is het verleden.”

“Ik wil natuurlijk graag tegen Standard spelen want dat zijn altijd leuke wedstrijden met veel sfeer en ambiance. Elke speler wil dat natuurlijk graag.” (RM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties