Waasland-Beveren kijkt naar toekomst, maar neemt ook afscheid: "Ik blijf fan en I Believe"

Waasland-Beveren kijkt naar toekomst, maar neemt ook afscheid: "Ik blijf fan en I Believe"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren stelde op zijn kick-off de nieuwe spelersgroep en technische staf voor aan sponsors en sympathisanten, alsook de blinkende truitjes. Maar het was ook nog even stilstaan bij het verleden en het afscheid van Dirk Poppe. Die werd uitgebreid in de bloemetjes gezet.

Aernout Van Lindt in Beveren

Poppe en Waasland-Beveren maakten een maandje geleden samen bekend dat ze de samenwerking zouden stopzetten, omdat de CEO meer tijd wilde doorbrengen met familie en vrienden.

En zo kwam er na 23 jaar via Red Star Haasdonk, Red Star Waasland en Waasland-Beveren een einde aan een tijdperk. "Hij wist zich op te werken van provinciale naar tweede klasse met Waasland en we proefden als fusieclub van het hoogste niveau", aldus voorzitter Van Remoortel.

Mezelf 23 jaar weggecijferd

"We zijn Dirk dan ook erg erkentelijk", zetten ze hem letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes op de kick-off. Onder luid applaus nam die ook zelf even het woord.

"Ik heb mezelf 23 jaar lang weggecijferd en ik heb altijd in het belang van de club gewerkt, misschien soms zelfs iets te veel. Maar ik ben ervan overtuigd dat de club met dezelfde ijver zal worden verder gedragen."

Het zal goedkomen met deze mooie club

"En dan zal het goedkomen met deze mooie club. Er zal iets moois ontstaan", aldus nog Poppe. Om krachtdadig te besluiten: "I Believe", een aardige verwijzing naar het 'We Believe'-team van bekende Vlamingen.

De komende dagen komt u op Voetbalkrant.com nog veel meer te weten over Waasland-Beveren. Zowel voorzitter als trainer namen het woord en we spraken ook met een van de Bekende Vlamingen die fan zijn van WB. Blijf ons dus volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties