U bent kraakhelder over kansen Duivels: met Wilmots lukt het nooit!

Martijn Goethals
| 41 reacties
U bent kraakhelder over kansen Duivels: met Wilmots lukt het nooit!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is overmorgen exact één jaar geleden dat de Rode Duivels uit het WK werden geknikkerd door Argentinië. Het uitgelezen moment om de Voetbalkrant-lezer te vragen of het de Rode Duivels één jaar later wél zou lukken Argentinië te kloppen. U heeft er alvast weinig vertrouwen in.

Slechts 8 % van u is ervan overtuigd dat het onze Duivels dit keer wel zou lukken. De knappe overwinning tegen Frankrijk heeft dus niet voor meer vertrouwen in onze nationale ploeg gezorgd.

Waarom het niet lukt, is volgens de Voetbalkrant-lezer wel erg duidelijk. Of zoals Nico Kanakaris liet weten:

Wilmots hypothekeert deze geweldige generatie. België heeft een gepromoveerde hulptrainer die deze geweldige generatie gijzelt met zijn alibivoetbal.

En hij stond niet alleen. De overgrote meerderheid onder u (66 %) is zeker dat België wel de kwaliteiten heeft om Argentinië te kloppen. Maar dat het met Das Kampfschwein nooit zal lukken.

Gebrek aan ervaring

Een kwart van u ziet nog andere problemen. 14 % stelt dat de Duivels gewoon nog te weinig ervaring hebben op het hoogste internationale niveau. En nog eens 12 % denkt dat de nationale ploeg er zelfs op achteruit is gegaan tegenover vorig jaar.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties