Deze doelmannen zijn bij Manchester United in beeld om De Gea op te volgen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 24 reacties
Deze doelmannen zijn bij Manchester United in beeld om De Gea op te volgen
Foto: © photonews

Er komt binnenkort wellicht een heuse doelmannencarrousel op gang. Hoofdrolspelers in die soap? Real Madrid, FC Porto, Manchester United. De eerste twee weten al wie ze in huis willen halen, maar bij laatstgenoemde heerst er nog een pak onduidelijkheid.

Na jarenlange trouwe dienst trekt Iker Casillas straks de deur achter zich dicht bij Real Madrid. De Spanjaard staat op een zucht van een transfer naar FC Porto. De gedoodverfde opvolger van Casillas in Madrid luistert naar de naam David De Gea.

De Koninklijke flirt al maanden aan een stuk met het sluitstuk van Manchester United. Het leek nooit echt concreet te worden, maar nu lijkt een transfer echt niet veraf meer. Maar United houdt het been stijf en wil 40 miljoen euro op tafel zien voor De Gea.

En dat geld heeft de Engelse recordkampioen meer dan nodig om zelf een nieuwe keeper in huis te halen. Keylor Navas (Real Madrid) werd al in verband gebracht met United, maar of hij ook de omgekeerde beweging zal maken? Dat betwijfelen we.

Cillessen, Oblak,...

Maar wie moet De Gea dan wel opvolgen? Wel, Louis van Gaal zou wel wat zien in zijn landgenoot Jasper Cillessen (Ajax). Maar er worden natuurlijk nog namen in verband gebracht met een overstap naar Old Trafford.

Zo zouden ook Jan Oblak (Atlético Madrid), Kiko Casilla (Espanyol) en Fernando Muslera (Galatasaray) in beeld zijn bij Manchester United. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties