De Ceulaer: "Bij Genk was dit veel minder intensief

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
De Ceulaer: "Bij Genk was dit veel minder intensief
Foto: © Photonews

Na een moeilijk afscheid bij Racing Genk streek Benji De Ceulaer deze zomer in Westerlo neer. De aanvaller voelt zich al helemaal thuis in de stille Kempen, al mag je dat stille gerust weglaten.

Door Diederik Geypen

De Kemphanen hebben er tot dusver een zware voorbereiding opzitten. "We werken heel fel op fysiek vlak. Elke training", zegt De Ceulaer in gesprek met Voetbalkrant.com. "Dat is soms zuur, maar ik denk dat we daar de vruchten van plukken in competitie."

"Bij Genk was dit veel minder intensief. Hier kijken ze niet naar vermoeid of niet. Gewoon gaan en werken. Dat is volgens mij eigen aan Westerlo."

Daar hebben we geen schrik voor

De Ceulaer merkt het verschil met zijn periode in de Cristal Arena. "Ik voel me veel fitter en kan ook blijven lopen. Dat doet goed. Het zit goed in mekaar hier en ik krijg veel vertrouwen. Dat heb ik nodig."

Een fitte Benji zal van pas komen voor Westerlo. Op speeldag 1 volgt meteen een ontmoeting met landskampioen AA Gent. "Daar hebben we geen schrik voor", klinkt De Ceulaer vol vertrouwen. "We spelen thuis en gaan proberen het maximale eruit te halen."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties