Charleroi start met zelfde ambities: "Wij hebben ons type-elftal al"

Charleroi start met zelfde ambities: "Wij hebben ons type-elftal al"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naar jaarlijkse gewoonte maakten we ook dit jaar voor de start van de competitie een prognose van waar volgens ons de ploegen zullen eindigen aan het eind van de competitie. Wij zetten Charleroi op een zevende plaats, maar wat denkt men in het Zwarte Land zelf?

Felice Mazzu was de afgelopen weken meer bezig met goed voor de dag te komen in de Europa League-voorrondes dan met de competitie. Voor de coach van de Carolo's was het immers de perfecte aanloop richting een goed seizoen.

"Dit is beter dan oefenmatchen spelen", vond Mazzu. "En tegen Beitar hebben we laten zien dat we klaar zijn voor de competitie. Met David Pollet hebben we er een serieuze versterking bij. We weten dat even goed doen als vorig seizoen moeilijk wordt, maar daar gaan we wel voor."

En wat denken de fans?

Bij Charleroi is het optimisme groot na de 5-1 tegen het Israëlische Beitar. "De ploeg staat er", aldus de fans. "We hebben het voordeel dat wij ons type-elftal al hebben voor de start van de competitie. Als we een goeie start maken, zijn we mee met de rest."

De fans verwachten ook veel van David Pollet. "Hij kan bij ons zich weer lanceren. En voor ons is hij de perfecte spits", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties