Reactie Op zoek naar Moeskroense slagkracht: "De matchen komen te vroeg voor ons"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Op zoek naar Moeskroense slagkracht: "De matchen komen te vroeg voor ons"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige week bracht Charleroi-verdediger Sebastien Dewaest met een owngoal RMP opnieuw in de match. Tegen Sint-Truiden kon alweer geen man van Le Canonnier de weg naar doel vinden. Dringt een spitsenprobleem zich op bij de fusieclub?

Diederik Geypen in Moeskroen

"We missen slagkracht voorin, dat is duidelijk", zuchtte Pieter-Jan Monteyne na het 0-2-verlies tegen STVV. "Op die bezetting voor doel hebben we nochtans hard gewerkt."

"Er moet heel wat veranderen. Deze matchen komen op dit moment gewoon te vroeg voor ons. Er zijn nog steeds enkele spelers die moeten ingepast worden."

Nochtans hard gewerkt op de bezetting voor doel

In een matige eerste periode had RMP het beste van het spel. Maar in de fase van de waarheid konden Monteyne en zijn maats niet gevaarlijk zijn.

"Als je zo'n overwicht hebt in de eerste helft, is het bijzonder jammer dat je het verschil niet kan maken. Als je dan nog een doelpunt weggeeft, wordt het een moeilijk verhaal."

En dus blijven les Hurlus na twee duels achter met 0 op 6. "In die eerste thuismatch van het seizoen wil je een goede prestatie neerzetten voor het publiek. Dan is dit resultaat een enorme ontgoocheling. Panikeren mogen we nu nog niet beginnen doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties