Reactie Lepoint na onbegrijpelijke misser: "Ik ga er niet van slapen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Lepoint na onbegrijpelijke misser: "Ik ga er niet van slapen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christophe Lepoint kon bij de rust van Zulte Waregem - Racing Genk wel in de grond zakken. Hij miste dé kans om Essevee de belangrijke tweede driepunter van het seizoen te bezorgen.

Sander De Graeve in Waregem

Toegegeven, het was een misser die sterk in de buurt kwam van die van Obbi Oularé van vorige week. Lepoint kreeg de bal vrij voor doel, maar knalde recht op Köteles. Had het gekund, hij had met de handen in het haar gezeten.

Lepoint verwerkte het dan maar op een andere manier. "Ik geloof niet dat ik tot aan de rust nog iets anders gezien heb dan de grond", aldus de lange middenvelder van Zulte Waregem.

Geloof niet dat Genk één keer op doel schoot

"Het is erg zeldzaam dat ik zoiets mis. Of ik meer tijd had, neen. De bal kwam meteen op mijn linker, niet meteen mijn beste voet. Köteles pakte hem nog sterk met de voet", wierp hij de doelman nog een pluim toe.

Zulte Waregem bleef zonder overwinning achter. "We hebben vandaag getoond dat we echt willen en kunnen voetballen. Ik geloof niet dat Genk één keer op doel geschoten heeft. "

"Dit geeft zeker vertrouwen voor de toekomst. Het enige negatieve punt is die nul op het bord. Volgende week wacht Waasland-Beveren, daar moeten we iets proberen inhalen, want ook op Standard verdienden we meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties