Boussoufa moet straks niet enkel op het veld maar ook in de kleedkamer gaan leiden

Boussoufa moet straks niet enkel op het veld maar ook in de kleedkamer gaan leiden
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

In de rand van alle commotie rond Anthony Vanden Borre liet Herman Van Holsbeeck vandaag vallen dat Mbark Boussoufa echt nodig is om de kleedkamer onder controle te houden. De Marokkaan moet orde gaan scheppen in de chaos.

Johan Walckiers in Neerpede

Mbark Boussoufa zal - als hij neerstrijkt - direct een hele hoop druk op zich krijgen. Eerst en vooral moet hij de ploeg beter doen spelen, anderzijds moet hij ook de kleedkamer opkuisen en er zijn stempel op drukken. Nogal veel voor een nieuwkomer, denken we dan.

"Wat ons ontbreekt is ervaring. Als je een grote persoonlijkheid in de kleedkamer hebt, zullen zaken als die met Vanden Borre misschien veel sneller opgelost raken", aldus Herman Van Holsbeeck.

Boussoufa moet alles in goeie banen leiden

Met Gillet, Deschacht, Proto en Defour zouden er nochtans al een paar jongens moeten rondlopen die dat kunnen. "We kunnen geen karakters veranderen. Silvio en Olivier hebben hun eigen karakter, maar Boussoufa is een grote persoonlijkheid. We moeten proberen een evenwicht te vinden", vervolgde Van Holsbeeck.

De kleine Marokkaan zou bij Anderlecht dus direct grote verantwoordelijkheid krijgen. Hij moet alles in goeie banen gaan leiden in de vestiaire. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties