Van Holsbeeck voelt zich gepakt door Vanden Borre: "Hij is me zelf komen zeggen dat hij wil vertrekken!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 291 reacties
Van Holsbeeck voelt zich gepakt door Vanden Borre: "Hij is me zelf komen zeggen dat hij wil vertrekken!"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De voltallige bestuurstop van RSC Anderlecht heeft zich vanochtend verslikt tijdens het obligatoire koffietje. Anthony Vanden Borre haalde namelijk keihard uit naar Besnik Hasi en naar de club. Een zwaar aangeslagen Herman Van Holsbeeck reageert: "Ik ben nog steeds aan het bekomen."

Johan Walckiers in Anderlecht

"De kleedkamer bij RSC Anderlecht zit vol janetten", spuwt Anthony Vanden Borre zijn gal in Het Laatste Nieuws. "Besnik Hasi heeft er alles aan gedaan om me uit de ploeg te krijgen. Ik wil niet weg en Anderlecht kan me niet dwingen om te vertrekken."

"Ik ben nog steeds aan het bekomen van wat ik gelezen heb", aldus een zwaar ontgoochelde Herman Van Holsbeeck. "Ik voel me persoonlijk aangeslagen. We hebben Anthony de hulp geboden op het moment dat hij het enorm moeilijk had."

Vanden Borre zelf oppert dat hij bij paars-wit wil blijven. "Maar dat is de grote onwaarheid in het artikel. Hij is me letterlijk komen zeggen dat hij wil vertrekken. Hij zegt nu het tegenovergestelde om de fans aan zijn kant te krijgen."

Hij zegt nu het tegenovergestelde om de fans aan zijn kant te krijgen

"Er zijn enkel verliezers in dit verhaal", besluit Van Holsbeeck. "De club is altijd het belangrijkste. Een speler, een trainer, een voorzitter,... Allemaal ondergeschikt aan het clubbelang. Voorlopig zit Anthony bij de B-kern, maar we beraden ons over verdere sancties."

Onze reporter ter plaatse had nog een babbel met Herman Van Holsbeeck. Om 17u verschijnt er een interview met de manager van paars-wit. Mis het niet!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties