Bayern komt zich moeien voor De Bruyne

Bayern komt zich moeien voor De Bruyne
Foto: © photonews

Volgens Bild en verschillende Engelse kranten was de deal rond. Wolfsburg en Manchester City bereikten gisteren een akkoord over de transfer van Kevin De Bruyne. Maar: het is zeker nog niet gedaan, want ook Bayern München springt terug in de dans.

Het competitieduel vandaag tegen Köln? Dat lijkt het laatste te worden van Kevin De Bruyne in een shirt van Wolfsburg. Hoewel: misschien toch ook weer niet.

Bayern München heeft namelijk een sterk tegenbod gedaan, nu het heeft gehoord dat KDB wel degelijk kan en zal vertrekken bij de Volkswagenclub.

Sterk tegenbod

De Duitse kampioen bleef lange tijd op de vlakte, omdat ze een speler met een meerjarig contract niet zomaar willen wegplukken. Maar als Manchester City 72 miljoen euro wil geven, kunnen ze wel een tegenbod doen.

Op tafel ligt volgens Het Laatste Nieuws een bod van 50 miljoen euro + een speler die de tegenovergestelde beweging maakt. En reken daarbij ook nog eens het aanlokkelijk voorstel dat Bayern graag De Bruyne nog een jaartje zou willen uitlenen aan Wolfsburg ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties