Langil opnieuw matchwinnaar: "Na de interlandbreak spelen we voor de eerste plaats"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Langil opnieuw matchwinnaar: "Na de interlandbreak spelen we voor de eerste plaats"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren won voor het eerst in tien jaar nog eens op Daknam en voor het eerst sinds de fusie. De man die de club aan de drie punten hielp, luistert naar de naam Steeven Langil. Net als vorige week was de Fransman beslissend.

Timothy Collard in Lokeren

“Ik ben héél tevreden met de overwinning, maar niet zo tevreden over mijn wedstrijd”, stak een eerlijke Langil na de wedstrijd van wal. Maar de aalvlugge winger zag ook veel positieve zaken.

“Het was tien jaar geleden dat de club hier nog was komen winnen, dus dit is een enorme opsteker voor iedereen die Waasland-Beveren een warm hart toedraagt. Het is goed voor het vertrouwen van de spelers, en natuurlijk ook voor de fans.”

Na de interlandbreak spelen voor de eerste plaats

En plots staat de ploeg van Stijn Vreven op de derde plaats in de Jupiler Pro League. Na de interlandbreak speelt het tegen KV Oostende zelfs voor de eerste plaats. “Ongelofelijk, hé”, lachte Langil zijn tanden bloot.

“We staan voor een grote match tegen Oostende en gaan ons stinkende best doen om die wedstrijd tot een goed einde te brengen. Hopelijk kunnen we op dit elan doorgaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties