Reactie Trebel snoeihard na wanprestatie: "We speelden als een amateurploeg!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Trebel snoeihard na wanprestatie: "We speelden als een amateurploeg!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was heel confronterend, het spelniveau, gebrek aan inzet én algemene laksheid bij Standard Luik vanmiddag. Adrien Trebel probeerde zijn ploegmaats aan te vuren, maar dat lukte niet. Hij zet de puntjes op de i.

Sander De Graeve in Brugge

"We speelden net als een amateurploeg", aldus de Fransman die doelde op de Ligue Honeur, de Franse zesde klasse. "Het was echt veel te weinig vandaag. Dit is niet waarom ik bijgetekend heb, ik heb dat gedaan om Europees te spelen en voor de titel te gaan."

Dan moet je een andere sport gaan doen

Trebel hield zich niet in. "Als we zo verder doen, halen we play-off 1 zelfs niet. Kijk, als het voor sommigen te zwaar is om de druk te verdragen die dit shirt met zich meebrengt, dan moeten ze misschien een andere sport gaan doen. Ik heb op het terrein gevraagd om een minimum aan goesting."

Ook het kwaliteitsverlies in de zomer speelde mee. "Spelers als De Camargo en Mujangi Bia vervangen is niet makkelijk, maar Antho (Anthony Knockaert) kwam erbij en heeft al leuke dingen laten zien."

Aan coach Muslin lag het dus duidelijk niet. "Ik heb nooit gedacht dat hij het probleem was. Deflandre zijn instructies waren duidelijk, maar wij hebben gewoon niks laten zien." Hij vond het nog het ergste voor de supporters.

Ik heb nooit gedacht dat het aan Muslin lag

"Zij betalen zoveel geld om de bus en het matchticket te betalen. Of we hen gaan vergoeden? Dat is een goed idee, ik had er nog niet bij stilgestaan door de teleurstelling, maar we gaan er zeker over praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties