Preud'homme ziet Vazquez én Oulare uitvallen: "En vooral dat baart me zorgen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Preud'homme ziet Vazquez én Oulare uitvallen: "En vooral dat baart me zorgen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme recupereerde de voorbije dagen onder meer Thomas Meunier en Timmy Simons, maar de blauw-zwarte lappenmand is ondertussen netjes aangevuld. Victor Vazquez en Obbi Oulare moesten vanmiddag vroegtijdig naar de kant.

Cédric De Volder in Brugge 

Michel Preud'homme kon vlak na de wedstrijd nog geen definitieve diagnose stellen. Maar het was duidelijk dat de coach van Club Brugge zich zorgen maakt. 

"Victor heeft opnieuw last aan de knie sinds de terugwedstrijd tegen Manchester United", vertelt de Luikenaar. "Het was een moeilijke keuze om hem al dan niet te laten spelen. Ik denk dat hij zijn kuit overbelast heeft door die knie te willen ontlasten."

"Maar ik maak me vooral zorgen om Obbi. Het blijft problematisch, hé. We werken nu al een jaar aan zijn fysieke paraatheid, maar hebben de oplossing nog steeds niet gevonden."

Ook vandaag lukte het de boomlange aanvaller niet om de negentig minuten te vervolmaken. "Ik kan hem niet opstellen als hij niet fit is. En net daarom zijn we ook op zoek naar een extra aanvaller."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties