Antwerp is puntenverlies al vergeten: "Het was een matchke van net niet"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Antwerp is puntenverlies al vergeten: "Het was een matchke van net niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op het veld van Geel liet Antwerp vorige zondag zijn eerste punten van het seizoen liggen. En hoewel de Great Old genoeg kansen kreeg voor de winst, geraakte de titelfavoriet niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Kampen de Antwerpenaren met een scoringsprobleem?

"Het was een matchke van net niet", blikt aanvaller Nico Binst terug bij Voetbalkrant.com. "Een bal op de lat, op de paal... Dat kunnen we onszelf niet verwijten. Als het daar meezat, scoorden we drie à vier keer."

Binst was vorig seizoen goed voor negentien goals bij derdeklasser Hamme. Na drie duels met Antwerp staat de teller op twee. Van een aanpassing aan het niveau heeft de spits uit Wolvertem geen last.

WOW-effect zorgde voor kippenvel

"In het begin was er natuurlijk een WOW-effect. Ik was gewend om voor 1.500 fans te spelen. Op de eerste training daagden er 4.000 fans op. Dat zorgde voor een kippenvelmoment."

"De ervaren spelers hielpen me om snel de knop om te draaien. Ik krijg veel steun van de jongens die uit eerste klasse komen. En conditioneel sta ik er heel goed voor. Ik hoop in stijgende lijn te blijven groeien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties