Reactie Vanderhaeghe en Vreven grappen over dé blazer: "Yves, waar heb je die gekocht?" vs. "Stijn, je mag hem wel eens lenen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Vanderhaeghe en Vreven grappen over dé blazer: "Yves, waar heb je die gekocht?" vs. "Stijn, je mag hem wel eens lenen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende staat dankzij een knappe 16 op 21 nog steeds aan de leiding in onze vaderlandse competitie. De ploeg van Yves Vanderhaeghe doet het prima, en dat ligt onder meer aan… de blazer van de trainer.

Vanderhaeghe gaf het tijdens de voorbije wedstrijden al enkele keren aan… Die lichtblauwe blazer wordt echt wel als een geluksbrenger gezien. Maar nu de zomer stilaan wegtrekt uit ons land en het steeds frisser wordt, moet de coach zich wellicht dikker gaan kleden.

"Dat het kouder wordt? Ik kan er nog een dikke jas over aan doen, hé"

Bye bye blazer? “Goh, ik twijfelde al om die blazer vandaag niet meer aan te doen. Misschien heb ik volgende week wel een andere vest aan. Eventueel heb ik nog een dikke jas om over die blazer aan te doen”, grapte Vanderhaeghe op het persmoment na de wedstrijd in Beveren.

Waarop de trainer uit het verliezende kamp, Stijn Vreven, meteen inpikte: “Yves, waar heb je dat vestje eigenlijk gekocht?” Vanderhaeghe reageerde met de glimlach. “Weet je Stijn, als jullie eens op vrijdag spelen, dan mag je mijn vest een keertje lenen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties