Interview De boogschutter van de Champions League tegen ex-club: "Bij Eupen begon het allemaal voor mij"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De boogschutter van de Champions League tegen ex-club: "Bij Eupen begon het allemaal voor mij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gent loopt niet echt warm voor de bekermatch tegen Eupen. Er wordt in de Ghelamco Arena een minimum aan toeschouwers verwacht. Voor Danijel Milicevic is het echter een speciale wedstrijd vanavond.

Door Sander De Graeve

Met Eupen promoveerde hij in 2010 na twee jaar tweede klasse immers naar de Jupiler Pro League. "Het was mijn eerste Belgische club. Dat we promoveerden naar Eerste Klasse, met mij als kapitein, is iets dat ik nooit ga vergeten", aldus de Zwitser.

Ik ga hen zeker groeten

Veel herkenningspunten zal hij vanavond echter niet zien. Eupen werd sinds zijn vertrek overgenomen. "Veel bekende gezichten zal ik niet zien, neen. Eerlijk gezegd ken ik er niemand meer." Het publiek blijft natuurlijk wel hetzelfde.

"Ik herinner me dat we een heel mooi publiek hebben. Bij elke thuismatch was er echt ambiance. Die fans van Eupen, dat is familie. Of ik hen ga groeten vanavond? Als ze de verplaatsing maken, zeker."

"Ik heb wel nog enkele vrienden die in Eupen wonen. Of ze al tickets vroegen? Ja, maar voor de Champions League, niet voor de Beker", lacht de aanvallende middenvelder die veel verwacht van Eupen.

"Ze spelen al jaren top-drie in tweede. Volgens mij hebben ze dit jaar echt de middelen om te promoveren. Ze zijn samen met Antwerp favoriet", sluit Danijel Milicevic af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties