Blue Army verwacht antwoord: "Of het kot te klein is als Club verliest van Oostende? Dat valt af te wachten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 36 reacties
Blue Army verwacht antwoord: "Of het kot te klein is als Club verliest van Oostende? Dat valt af te wachten"
Foto: © photonews

De fans van Club Brugge lieten hun ongenoegen duidelijk blijken na het verlies bij KAA Gent. En net nu staat de komst van de leider én streekderby tegen KV Oostende op het programma. "De spelers zullen de boodschap wel begrepen hebben."

Door Cédric De Volder

"Maar we hebben geen speciale actie of een tifo voorbereid", vertelt Geert De Cang van Blue Army. "Het is deze keer aan de spelers om op het veld te antwoorden. Al durf ik momenteel geen voorspellingen te doen."

Met andere woorden: Victor Vazquez en kornuiten moeten de leuze 'No Sweat No Glory' waarmaken. "Dat was ook de boodschap van de fans na de verliespartij in Gent. Dat was wel duidelijk, denk ik."

"Een Club-fan verwacht niet gewoon een overwinning", legt De Cang uit. "We willen vooral dat de spelers hun truitje nat maken en dat embleem met hun eergevoel verdedigen."

"En meestal volgt die overwinning dan wel. We weten ook wel allemaal dat de prijzen pas in de play-offs verdeeld worden, maar zo werkt het niet. De fans betalen ook gewoon voor hun ticket in de reguliere competitie."

Wat als...

Stel je maar eens voor dat KV Oostende zondag komt winnen op Olympia. "Of het kot dan te klein is? Dat valt af te wachten, hé. Zoals ik al heb gezegd: vooral de manier waarop is van belang."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties