Oulare merkt het verschil: "Als je bij Club geen zin had, bleef je maar wat op je GSM tokkelen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 53 reacties
Oulare merkt het verschil: "Als je bij Club geen zin had, bleef je maar wat op je GSM tokkelen"
Foto: © Photonews

Obbi Oulare heeft na een maand bij Watford zijn draai gevonden. De Belgische belofteninternational kende bij Club Brugge moeite om het ritme op te pikken. Speelt dat probleem de aanvaller dan geen parten in de fysiek sterke Premier League?

Door Diederik Geypen

"Ik voel dat ik op een maand fysieke vooruitgang heb geboekt. De spiermassa groeit, ik ben nog sterker dan bij Club", vertelt Oulare tegenover Voetbalkrant.com.

De voormalige Bruggeling ondergaat eenzelfde proces als Romelu Lukaku die overkwam van Anderlecht. Een daling van het gewicht en vetpercentage, maar een verhoging van de spiermassa.

Als je bij Club niet wilde gaan, ging je niet

Obbi Oulare

De andere focus op training speelt daar een grote rol in. "Het is allemaal anders. Het fitness-gedeelte is niet individueel zoals bij Club. Als je niet wilde gaan, dan ging je niet. Dan bleef je gewoon in de kleedkamer zitten, wat op je gsm tokkelen."

"Bij Watford check je 's morgens je naam op het bord. De groep wordt in twee gesplitst en je bent verplicht de oefeningen te doen", aldus Oulare. "Dat gebeurde bij Club enkel in de voorbereiding. Tijdens het seizoen niet meer en zeker niet elke dag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties