Harbaoui naar Genk? Peter Maes reageert

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Harbaoui naar Genk? Peter Maes reageert
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Hamdi Harbaoui houdt momenteel heel wat Belgische voetbalfans in spanning. Hij verbrak zijn contract bij Qatar CS en lijkt opnieuw aan de slag te willen gaan in de Jupiler Pro League.

Robby Morren in Genk

Peter Maes kreeg voor het sluiten van de transfermarkt niet de extra spits waar hij om gevraagd had en dus lijkt Harbaoui een buitenkans. Maes kent de Tunesische goalgetter immers maar al te goed van zijn periode bij Lokeren.

Toch staat de Genkse oefenmeester niet op de eerste rij om de aanvaller in te lijven. “Harbaoui was in Luik. Ik zag in welke richting zijn auto reed en dat was richting Genk”, zo verwijst Maes met een kwinkslag naar de foto die de Tunesiër zelf op Instagram postte. “Maar je kan zo ook naar Brussel rijden.”

In voetbal weet je nooit, maar in principe komt Harbaoui niet naar Genk

Peter Maes

“Hij zou een meerwaarde kunnen bieden voor Genk, maar je moet kijken naar wat je wil opbouwen. We hebben een selectie bij elkaar. Als je tegen die jongens zegt dat ze 4 maanden de tijd krijgen om zich te tonen tot aan de volgende transferperiode, dan moet je je daar als club ook aan houden en die jongens de kans geven."

"De spelers die nu de kans krijgen zijn aan een positief parcours bezig en dat moet je respecteren. Je moet daar dan niet te veel elementen aan toevoegen waardoor er onrust zou kunnen komen. In voetbal weet je nooit, maar in principe komt Harbaoui niet naar Genk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties