Fans van STVV lachen in vuistje: "Ferrera moet elke avond wenen"

Fans van STVV lachen in vuistje: "Ferrera moet elke avond wenen"
Foto: © Photonews

In de marge van de ontmoeting tussen KV Mechelen en STVV, spraken we met enkele supporters van de Limburgers. Die waren immers in het stadion aangekomen en waren vrijwel allemaal aan de radio gekluisterd om het duel tussen Standard en Westerlo te volgen.

En die supporters hadden wel wat leedvermaak bij het laatste fluitsignaal op Sclessin. "STVV was te klein geworden voor zijn groot ego", denkt Wouter. "Hij kon ons naar de top zes geleid hebben, maar hij dacht de chef te kunnen worden bij Standard."

"Hij ging er eens alles regelen. Daar praat je niet tegen Jelle Van Damme zoals tegen onze spelers. Bij ons had hij krijgers, die naar de oorlog wilden gaan voor hem. Nu heeft hij huurlingen."

Hij dacht de slimme uit te hangen 

Enkele supporters uit Wallonië hadden ook een uitgesproken mening. "We volgen deze ploeg al tien jaar", aldus Caroline, moeder van de familie. "Ik denk dat Yannick er elke avond aan denkt, dat hij moet wenen als hij aan STVV denkt. We verwijten het hem niet, hij kreeg waarschijnlijk veel geld bij Standard, maar dat hij maar niet onze spelers komt halen."

"Ik verwijt het hem wel", aldus een Vlaamse supporter die toch al enige drankje genuttigd had. "Hij dacht de slimme uit te hangen en nu gaat hij zich laten ontslaan bij Standard. En we moeten hem niet meer terug hebben. Hij kan in tweede gaan trainen, hij zit in een goeie club daarvoor. Hij kon ook naar Coxyde, daar zit hij tenminste aan de zee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties