Reactie Van Langendonck: "Geluk dwing je af en dat had al vroeger mogen gebeuren"

Van Langendonck: "Geluk dwing je af en dat had al vroeger mogen gebeuren"
Foto: © photonews

Toen we gisteren Yohann Thuram hoorden uitfluiten, moesten we automatisch terugdenken aan zijn collega aan de overkant. Die maakte bij Beerschot indertijd hetzelfde mee. Sommigen schreven hem toen al voor altijd af, maar wat een puntenpakker is de doelman intussen geworden.

Een boude uitspraak, maar eentje die de Westerlo-fans gaan beamen: Koen Van Langendonck is - samen met De Ceulaer - de belangrijkste speler van Westerlo. Elke wedstrijd doet hij wel een paar cruciale saves. Het levert niet altijd punten op, maar de doelman valt amper iets te verwijten.

Ook gisteren pakte hij weer enkele ballen die het verschil maakten in de afrekening. "We hebben echt als team gespeeld en hebben onszelf beloond met drie punten", benadrukte hij het collectief. "Maar ja, het is wel leuk dat je saves ook iets opbrengen."

"Het is gedraaid. Maar geluk dwing je zelf af. En het had ook al wat vroeger mogen gebeuren, want we hebben de laatste weken te weinig gekregen. Hierop moeten we kunen bouwen. We hebben de storm van Standard overleefd. Het was dertig minuten pompen, maar het team stond op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties