Deze superster hoeft Gent morgen niet te vrezen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Deze superster hoeft Gent morgen niet te vrezen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daags voor de Champions League wedstrijd tussen Valencia en Gent, kwam er al positief nieuws uit de bus voor de Buffalo's. Alvaro Negredo uitte kritiek op de speelwijze van zijn ploeg en zit voor de tweede keer op rij op de tribune.

Sander De Graeve in Valencia

Tegen ´Málaga viel Negredo er ook al naast, maar coach Nuno Espirito Santo blijft volhouden dat er enkel sportieve keuzes gemaakt worden. "We doen altijd wat het beste is voor de ploeg, er zijn enkel sportieve redenen voor de afwezigen. Onze kern is groot, hé", aldus de coach.

Paco Alcacer is geen Negredo

Toch blijft het moeilijk te geloven. Paco Alcacer, de vervanger van Negredo, heeft ook z'n kwaliteiten, maar een topper als Negredo is het geenszins. "Ik blijf erbij dat het geen straf is", aldus Espirito Santo die om dezelfde reden ook Rodrigo De Paul en Ruben Vezo naast de kern zette.

Gent zal het alvast worst wezen wat de precieze reden is, dat één van de beste Spaanse spitsen afwezig is, is een voordeel. "Ik heb vertrouwen in al mijn spelers en we doen ons best om het maximum uit onze spelersgroep te halen", wimpelt Espirito Santo de zoveelste Negredo-vraag weg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties