Lokeren wil dan toch doorgaan met zijn geplaagde coach

Lokeren wil dan toch doorgaan met zijn geplaagde coach
Foto: © photonews

Het was gisteren crisisberaad op Daknam. Voorzitter Roger Lambrecht sprak lang met zijn rechterhand Willy Reynders. En die laatste kon zijn voorzitter overtuigen van de nood aan standvastigheid. En dus lijkt Peeters het mislukte ultimatum van Lambrecht te overleven.

Het was stil gisteren op de trainingsgronden van Lokeren. Niemand die met een woord wou reppen over de toekomst van de coach, maar naargelang de dag vorderde leek Reynders toch zijn slag thuis te halen.

Reynders kon Lambrecht overtuigen dat ze hun coach geen plezier hadden gedaan met hem die extra druk op te leggen en wees hem erop dat ze ook hun schuld hadden in de fluitconcerten van afgelopen zaterdag.

Spits om spel op af te stemmen

Lambrecht gaf toe en zou een serieuze financiële inspanning willen doen voor Hamdi Harbaoui, de spits die veel zou kunnen oplossen in het Waasland. Samen met Jaja Coelho kan hij het scoreprobleem oplossen.

Als Peeters de Tunesiër krijgt, heeft hij eindelijk ook iemand om het spel op af te stemmen. En dus zou hij extra krediet krijgen om van die laatste plaats weg te komen. Het zou alvast een serieus signaal zijn naar de spelersgroep, waar Peeters ook niet echt onder vuur ligt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties