Lambrecht onthult: daarom was Lokeren in staat om Harbaoui vast te leggen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Lambrecht onthult: daarom was Lokeren in staat om Harbaoui vast te leggen
Foto: © photonews

Hij leek in eerste instantie onhaalbaar voor eender welke Belgische club, maar Sporting Lokeren slaagde er uiteindelijk toch in om Hamdi Harbaoui binnen te halen. De club leverde daarvoor een flinke financiële inspanning… Of toch niet?

Timothy Collard in Lokeren

Roger Lambrecht wilde dinsdagnamiddag tijdens de voorstelling van Harbaoui aanvankelijk niet te diep ingaan op het financiële aspect van de transfer. “Hoeveel Hamdi ons gekost heeft? Ik heb zulke zaken nog nooit aan de neus van de media gehangen, dus ik ga dat ook nu niet doen.”

Maar even later ging Lambrecht, zonder cijfers te noemen weliswaar, er toch dieper op in. “Iedereen zegt dat we een grote inspanning hebben gedaan om Harbaoui binnen te halen. Maar ik kan u eerlijk zeggen: wij hebben onze broek niet gescheurd aan deze transfer.”

"Deze transfer heeft Sporting Lokeren geen pijn gedaan"

Roger Lambrecht

“Hamdi heeft zich heel positief opgesteld tegenover ons én een toegeving gedaan omdat hij graag terug naar Lokeren wilde komen. Deze transfer heeft Lokeren dan ook geen ‘pijn’ gedaan. Ik hoop dat de sportieve kant even goed meevalt als de financiële kant van deze transfer.”

Harbaoui sprak tijdens de voorstelling niet over de centen, maar hij gaf wel meermaals aan dat hij na zijn contractbreuk bij Qatar SC graag terug naar Daknam wilde. Zijn volledige verhaal kan je hier nog eens nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties