Nu komt de aap uit de mouw: ‘Het is Wilmots die Hazard richting Real Madrid duwt’

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Nu komt de aap uit de mouw: ‘Het is Wilmots die Hazard richting Real Madrid duwt’
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard kent een dipje bij Chelsea en bovendien zou onze landgenoot binnenkort ook willen vertrekken bij de Engelse topclub. Real Madrid lijkt zijn droombestemming te zijn, iets wat ook Marc Wilmots toejuicht.

Zo schrijft The Telegraph dat Wilmots een absolute voorstander zou zijn van een transfer van één van zijn beste Rode Duivels.

Wilmots zal het niet vertellen in de media, maar… De  bondscoach vreest er volgens het medium voor dat Hazard, als hij bij Chelsea blijft, binnen de kortste keren met een burn-out te kampen zal krijgen.

Minder druk schema, meer vrijheid

Iets wat onze nationale ploeg natuurlijk kan missen als kiespijn. Volgens Wilmots zou een transfer naar Real er meteen voor zorgen dat Hazard een minder druk programma moet afhaspelen. In Engeland staat de kalender bomvol, terwijl er in Spanje minder wedstrijden op het menu staan.

Frisser bij de start van het EK

Bovendien zou Hazard in een ploeg als Real ook veel meer vrijheid krijgen om ‘gewoon’ lekker te voetballen. Dat allemaal zou in het voordeel van de Rode Duivels spelen, die komende zomer op het EK in Frankrijk dan over een frissere Hazard zouden kunnen beschikken.

Het is duidelijk: het laatste woord in de soap rond Hazard is nog niet gezegd of geschreven. Tijdens de komende weken en maanden zal duidelijk worden waar de toekomst van onze landgenoot ligt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties