Reactie Besnik Hasi en Jan Vertonghen spreken elkaar tegen over belangrijke wissel

Redactie
| 2 reacties
Besnik Hasi en Jan Vertonghen spreken elkaar tegen over belangrijke wissel
Foto: © photonews

Het sleutelmoment in de wedstrijd tussen Anderlecht en Tottenham? Het inbrengen van Frank Acheampong. Een gouden wissel, want diens rushes spleten de rechterflank van Tottenham helemaal open. "Het leek alsof ze hem niet kenden", knikte Hasi. "Ik kende hem wel", repliceerde Vertonghen.

Door onze redacteurs in Anderlecht

Halfweg de tweede helft was het tijd om Acheampong in te brengen: "Ik ben blij van zijn invalbeurt, het was een goede wissel", stak Hasi enkele pluimen op zijn hoed. 

"Ik denk dat Tottenham hem niet goed kende, als je ziet hoeveel ruimte ze voor hem hebben gelaten ...", prikte hij ook even richting de bezoekers.

Ik wist wel dat hij snel was -

"Ik kende Acheampong, ik wist dat hij heel snel was", diende Jan Vertonghen de coach van Anderlecht van antwoord. "Maar hij is wel sterk ingevallen en heeft de wedstrijd doen kantelen met een actie en een assist. Maar los daarvan hadden we moeten winnen."

En de speler zelf? Die was maar wat blij dat hij mocht invallen: "Hier heb ik op gewacht. Dat ik in de armen van Besnik sprong? Ik ben hem dankbaar, hij maakte de juiste keuzes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties