Antwerp en Cercle Brugge weten nu met zekerheid wanneer ze elkaar zullen bekampen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
Antwerp en Cercle Brugge weten nu met zekerheid wanneer ze elkaar zullen bekampen
Foto: © photonews

De topper in de Proximus League tussen Royal Antwerp FC en Cercle Brugge gaat dan toch door op zaterdag 7 november. Dat liet de oudste club van ons land weten in een mededeling. Bij Antwerp zijn ze blij dat ze hun supporters op die manier een plezier kunnen doen.

Door Timothy Collard

Er heerste heel wat onduidelijkheid omtrent de wedstrijd tussen Antwerp en Cercle. Antwerp wilde de wedstrijd laten doorgaan op zaterdag 7 november, maar stuitte op een 'njet' van de kalendercommissie. Maar uiteindelijk heeft The Great Old nu toch zijn slag thuisgehaald: de match vindt plaats op zaterdag.

"Wij zullen klaar zijn"

Voetbalkrant.com vroeg trainer David Gevaert om een reactie over de problemen omtrent de topper. “Dat zijn zaken waar ik mij persoonlijk niet mee bezig houd. Hetzelfde geldt voor mijn spelers. Wij focussen op het sportieve en moeten onze job op het veld doen”, blijft de coach van The Great Old op de vlakte.

“Maar eigenlijk maakt het niet uit of we nu op vrijdag of op zaterdag spelen. We stellen ons trainingsschema daar op af en zorgen dat we klaar zijn als de wedstrijd tegen Cercle Brugge op gang wordt gefloten.”

Belangrijk voor fans

Maar als Gevaert zich in de plaats van de fans stelt, dan begrijpt hij hen wel. “Ik snap dat het voor de supporters een belangrijk item is. Het spreekt voor zich dat zij liever op zaterdag dan op vrijdag naar de wedstrijd komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties