Reactie Het sputterende aanvallende compartiment van Waasland-Beveren: "In het begin lukte het wél"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Het sputterende aanvallende compartiment van Waasland-Beveren: "In het begin lukte het wél"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aanvallend wil het maar niet lukken voor Waasland-Beveren. Het team van coach Vreven slaagt er maar niet in om voldoende kansen te creëren. Iets wat in het begin van het seizoen nochtans weinig problemen opleverde.

"Natuurlijk zijn we erg teleurgesteld", aldus Floriano Vanzo. "Offensief waren we gewoonweg niet op de afspraak. We hebben amper kansen gecreëerd. In het begin van het seizoen liep het beter, maar we moeten naar de volgende wedstrijden kijken."

"Of er grote twijfels zijn? Deze nederlaag doet pijn, maar twijfelen doen we niet." Ook Steeven Langil zag dat het niet goed was. "Er was heel wat balverlies. Af en toe gaat het goed, af en toe niet. Vandaag was het dat tweede."

We hebben geen ploeg voor de bovenste plaatsen

-Steeven Langil

"Ik begin me toch vragen te stellen. Aan het begin van het seizoen kregen we al die kansen en nu lukt het niet meer. Ze kennen ons ook na die goeie start. We zijn niet 'maar' Waasland-Beveren meer, hé." Toch houdt hij de voeten op de grond.

"We hebben geen kern voor de bovenste plaatsen. Dat weten we maar al te goed. Het behoud blijft het doel. Nu moeten we vooral reageren op Mechelen en daar proberen winnen", sluit de winger af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties