Reactie Eén Kortrijk-speler werd bewierookt door vriend en vijand

Eén Kortrijk-speler werd bewierookt door vriend en vijand
Foto: © photonews

Zelf baalde Darren Keet dat hij één goal moest slikken, maar voor de rest was het donderdagavond één grote lofbetuiging aan de doelman van de Kerels. Die had met een paar cruciale saves Anderlecht twee punten afgepakt.

Anderlecht gooide een mandje of twee ballen voor doel, maar Keet plukte ze allemaal. "Kijk, ik had in de voorbereiding gezegd dat Keet heel goed was in de lucht. De kwaliteit van de voorzetten was niet goed genoeg. Ze waren allemaal veel te lang onderweg. Als je dan nog een beer zoals Papazoglou de eerste zone laat afdekken moeten die strak en net over de verdediging vallen", aldus Hasi.

"Maar Keet had een heel goeie dag. Hij pakte drie ballen die allemaal een goal hadden kunnen opleveren. Dat is sterk!", schuwde de lof voor de tegenstander niet.

Ik zag de bal al binnen

Ook de spelers van Anderlecht zagen in de Zuid-Afrikaan hun grootste boeman. "Ik zag de bal binnengaan, maar Keet haalde hem er op één of andere manier nog uit", zei Dennis Praet over het schot in de slotminuten dat Anderlecht winst had kunnen opleveren.

En ook Johan Walem bedankte zijn doelman. "Keet pakt drie belangrijke ballen en was autoritair in de zestien. Hij verdiende een punt voor ons vandaag", vond de Kortrijk-trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties