Reactie Hasi kritisch voor zijn verdedigers

Hasi kritisch voor zijn verdedigers
Foto: © photonews

Anderlecht kwam in Kortrijk al heel snel op achterstand. Een vermijdbare goal, die voortkwam uit het feit dat heel wat spelers uit positie stonden of niet het juiste deden.

Marusic profiteerde van de fouten bij Anderlecht en Hasi legde haarfijn uit wat die waren. "Kara ging veel te ver van de goal in duel met Papazoglou", aldus Hasi. "Youri probeert het nog op te lossen, maar Najar staat op dat moment veel te ver open. En Deschacht stond nog uit positie omdat hij mee naar voor trok."

Over de eerste helft was Hasi niet echt tevreden, over de tweede des te meer. "Ik kan niemand iets verwijten. We hebben een fantastische reactie getoond met heel goed voetbal en inzet. In de eerste helft mocht de balcirculatie wat hoger en hadden we te weinig lopende mensen."

We zochten het veel te veel centraal

"We zochten diepgang, die was er ook, maar de bal geraakte niet bij die mensen. Tegen een heel goed georganiseerd Kortrijk was het moeilijk, daarom schakelden we al snel over naar een 4-4-2, maar we zochten het veel te veel centraal", vond Hasi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties