"Situatie van Kawaya bekijken we in januari"

"Situatie van Kawaya bekijken we in januari"
Foto: © photonews

Andy Kawaya viel donderdagavond af als negentiende man op het wedstrijdblad. De winger lijkt op dit moment voorbijgestoken door Dodi Lukebakio. Hasi wil hem nog niet afschrijven, maar een uitleenbeurt in januari komt dichterbij.

Kawaya speelt de laatste tijd weer meer met de beloften en zag met Lukebakio er een concurrent bijkomen. Zijn situatie is dus moeilijk te noemen. "Ik zeg dat de invallers klaar moeten zijn tegen het moment dat ik beroep op hen wil doen", zei Hasi vandaag. "Lukebakio houdt momenteel ook mannen als Conte en Acheampong op de bank."

Lukebakio houdt momenteel ook Acheampong en Conte op de bank

Besnik Hasi

"Op dit moment is Dodi goed en dan is het aan mij om zulke jongens speeltijd te geven. Kawaya moet hard werken en dan komen zijn kansen wel. In januari gaan we zijn situatie evalueren en gaan we samenzitten met hem", aldus Hasi. 

Momenteel lijkt de flankaanvaller wel gebaat bij een uitleenbeurt, want op zijn 18de wordt zijn progressiemarge afgeremd. Als straks Lukebakio zich blijft opwerpen als eerste invaller zullen de kansen voor Kawaya enkel slinken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties