Reactie Daarom barstte Cyriac in tranen uit na zijn goal

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Charleroi
| 1 reacties
Daarom barstte Cyriac in tranen uit na zijn goal
Foto: © photonews

Nadat Cyriac gisterenavond de 1-1 van op de stip tegen de netten knalde, zeeg de spits neer en wees hij naar de hemel. De Ivoriaan werd overmand door emoties voor zijn vader... die twaalf jaar geleden overleed.

"Dit was voor mijn vader", aldus KVO-held Zoro Cyriac na afloop. "Hij overleed in 2003." Toch werd Cyriac plots overmand door emoties. "Het is de eerste keer dat dit me overkwam." Misschien kwam het door de druk van de penalty in de slotseconden.

"Had hij erbij geweest, hij zou heel trots zijn. Het is gewoon een emotie die plots opkwam. Het punt in de allerlaatste seconden nog in de wacht slepen met die strafschop, dat is ook een onverklaarbaar gevoel."

"Dit was de eerste keer dat ik een penalty in de slotseconden moest trappen. Zeker voor de kop van Charleroi. Had ik gemist, hadden we deze match verloren." Toch was hij niet helemaal tevreden. "We hebben hier twee punten laten liggen."

Bekijk hieronder nogmaals de goal van Cyriac. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties