Reactie Vanhaezebrouck roept feestvierders tot de orde: "Er zijn er die zich vragen moeten stellen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 23 reacties
Vanhaezebrouck roept feestvierders tot de orde: "Er zijn er die zich vragen moeten stellen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tegen Charleroi was het Gentse niveau gewoonweg niet goed genoeg. Hein Vanhaezebrouck zag weinig spelers op niveau acteren en wierp een ballonnetje op over de festiviteiten na de zege tegen Valencia.

"Er zijn er die heel goed genoten hebben van de winst tegen Valencia en zich vragen moeten stellen of dat de goeie manier is om de volgende match voor te bereiden", liet Vanhaezebrouck er geen gras over groeien. "We gaan enkele spelers daarop aanspreken."

Het was inderdaad niet goed tegen uitgerekend Charleroi. Het zwarte beest van Gent. "Het is niet de eerste keer dat we er problemen mee hebben", aldus de coach. "Ze speelden goed, maar we hebben hen ook goed geholpen."

We hebben Charleroi terug op play-off 1-koers gebracht

Vooral de tegengoals waren een doorn in het oog. "De drie goals die we slikken waren vermijdbaar. Als je drie goals pakt, ga je van niemand winnen. Ook tegen Westerlo kom je dan niet meer terug. We hadden te weinig spelers op niveau."

Ook de doelman van Charleroi had zijn aandeel. "Het geloof zat er terug in bij de 1-2, maar Mandanda heeft er drie of vier uit zijn kot gerammeld. Het was niet onze bedoeling om Charleroi in de running te brengen voor play-off 1, maar we hebben het wel gedaan."

Bekijk hieronder de persconferentie van Vanhaezebrouck. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties