Spaanse selectie met verstomming geslagen, maar toch naar huis: “Groot gevoel van ongeloof in ploeg”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Spaanse selectie met verstomming geslagen, maar toch naar huis: “Groot gevoel van ongeloof in ploeg”
Foto: © photonews

De oefengalop tussen de Rode Duivels en Spanje van vanavond gaat niet door. Dat wil dus zeggen dat de Spaanse sterren zonder te spelen huiswaarts keren. Juan Mata bijvoorbeeld, was toch wel aangeslagen toen hij het nieuws vernam.

“Sinds de aanslagen in Parijs, verkeert iedereen eigenlijk wat in shock. Er heerst vooral een groot gevoel van ongeloof in de ploeg. Zoiets raakt ons allemaal”, aldus de middenvelder van Manchester United aan Cope.

Luis Uranga, de afgevaardigde van de Spaanse nationale ploeg, reageerde ook. “Als de Belgische regering zoiets beslist, dan zal daar wel een grondige reden voor zijn”, klonk het bij Marca.

"Uiteindelijke beslissing genomen door beide bonden"

Luis Uranga

“We kregen van de Belgische voetbalbond  het bericht dat de wedstrijd zou worden afgelast. De uiteindelijke beslissing is genomen door het organiserend comité, dat bestaat uit de Belgische en Spaanse bond en politie uit beide landen.”

En dus moeten de Spanjaarden, zonder een wedstrijd te spelen, terug naar huis. “Wanneer het mogelijk is, vertrekken we naar Spanje. Ik wil vooral oproepen tot kalmte”, besloot Uranga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties